XVE – IT Partner voor de ondernemer.

Cloud oplossingen voor de ondernemer.

Meer flexibiliteit en capaciteit  met de cloud oplossingen van XVE,
maak het gemakkelijk om gegevens te delen en te synchroniseren over verschillende platformen.

De cloud is er voor iedereen.

Ja, data uit verschillende bronnen kan natuurlijk ook worden gebruikt om voorspellingen te maken over de toekomst. Dit wordt vaak gedaan door middel van machine learning-modellen die gegevens analyseren en patroontrends identificeren die kunnen worden gebruikt om voorspellingen te doen. Het is belangrijk om te weten dat hoe meer en betere data beschikbaar is, hoe nauwkeuriger de voorspellingen zullen zijn daarom kan je bij XVE terecht voor:

DATA WAREHOUSING

Data warehousing stelt bedrijven in staat om grote hoeveelheden gegevens efficiënt te organiseren, beheren en analyseren, waardoor ze inzichten kunnen verkrijgen die leiden tot efficiëntere processen en betere beslissingen.

Dashboarding

Dashboarding biedt bedrijven de mogelijkheid om real-time inzichten te verkrijgen uit hun gegevens door middel van interactieve visualisaties en rapporten. Hierdoor kunnen ze snel en efficiënt beslissingen nemen en hun prestaties monitoren.

Machine learning

Machine learning maakt het mogelijk voor bedrijven om automatisch inzichten te verkrijgen uit grote hoeveelheden gegevens, om zo efficiënter te kunnen opereren en betere beslissingen te nemen.

Data mining

Data mining is de praktijk van het zoeken naar patroon en inzicht in grote hoeveelheden gegevens. Door data mining toe te passen, kunnen bedrijven onbekende kansen ontdekken, efficiënter opereren en gerichter beslissingen nemen.

Luka Ver Eecke - XVE Stabroek

Wat voor zin heeft het te digitaliseren om mee te zijn met de trends als je niet het volste uit je IT-infrastructuur kan halen?

~ Luka Ver Eecke

Waarom kies je voor ons?

Flexibiliteit

Flexibiliteit betekent niet alleen dat wij voor je klaar staan wanneer je ons belt. Wij werken proactief zodat veel problemen zich niet hoeven te stellen. Uiteindelijk is dat toch wat het betekent om jouw IT-partner te zijn, nietwaar?

Oplossingsgericht

Naast klantgericht is XVE oplossingsgericht. Je moet je begrepen voelen, maar jouw problemen geraken de wereld niet uit met een koffiepauze. XVE focust zich op wat er echt toe doet zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt gaan.

Nog duizend andere redenen …

Maar genoeg blabla. Neem de telefoon en test onze klantgerichte dienstverlening zelf. Met een goed gesprek weten we vrij vlug wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wil je toch nog wat rondneuzen? Lees zeker onze reviews!

Maar wat zeggen onze klanten?

Onze IT specialist staat altijd paraat !!
wesley polling
wesley polling
17/11/2022
Laatst had ik een probleem met mijn website. Toen ik Luca een berichtje stuurde, reageerde hij zeer vlot en was het probleem binnen een uurtje opgelost! Heel fijn!
Iris Lemmens
Iris Lemmens
17/11/2022
Fast and correct service. As starting freelancer, I encountered everyone's nightmare :"blue screen" and laptop dead. Within 12 hrs, I was up and running again with a new laptop, installed and delivered at home. I surely recommend.
Herwig Dierckx
Herwig Dierckx
17/11/2022
Top service!
Koen De Wit
Koen De Wit
17/11/2022
Gedreven, geëngageerd en zeer competent! Een plezier om mee samen te werken.
Pascale Truyens
Pascale Truyens
12/10/2022
Groep De Wit maakt al enkele jaren gebruik van de diensten van XVE : wij zijn zeer tevreden van hun diensten en vooral van de grote flexibiliteit waar we steeds op kunnen rekenen als de nood weer eens groot is.
Peter De Wit
Peter De Wit
12/10/2022
XVE BV the best in their section. Luka solved my problems in my office. He did a lot of things in my office.
Roakus Fm
Roakus Fm
12/10/2022
Persoonlijke, snelle en correcte service. En niet onbelangrijk: XVE slaagt erin om alles duidelijk uit te leggen, ook als je zelf geen IT-kennis hebt.
Rob Reculé
Rob Reculé
12/10/2022
Top samenwerking, top service!
Jan Vandevivere
Jan Vandevivere
12/10/2022

Gratis IT-audit!

Wenst je meer zicht te krijgen op de huidige stand van de IT in de onderneming, onze gratis IT-audit kan meer duidelijkheid geven!