Informatica bedrijf stabroek

XVE, het informatica bedrijf in stabroek

Als ondernemer heeft u uiteraard geen tijd om u met IT-vraagstukken bezig te houden, met XVE als informatica bedrijf hoeft dat ook niet.

XVE is een informatica bedrijf in Stabroek en is een professioneel en ervaren team van IT-experts dat zich specialiseert in het bieden van oplossingen voor uw informatica-behoeften. Of u nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen uw doelen te bereiken.

Onze diensten omvatten onder meer:

  • Het installeren en onderhouden van hardware en software
  • Het oplossen van technische problemen en fouten
  • Het opzetten en beheren van netwerken en servers
  • Het adviseren en begeleiden bij het kiezen van de juiste technologieën voor uw bedrijf

Wij werken samen met u om een oplossing op maat te bieden die aansluit bij uw unieke behoeften en budget. Door onze snelle service en hoge kwaliteit werken, staan wij bekend als een betrouwbare partner voor onze klanten in Stabroek en omgeving.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw IT-behoeften op te lossen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Stel je vragen over IT gemakkelijk via onze helpdesk, via mail of gewoon via de telefoon, bij XVE is het wat de klant verkiest.

~ Luka Ver Eecke

XVW, XWE, XVE…

Na enkele jaren als technisch profiel gewerkt te hebben bij kleine en grote IT-bedrijven begrijpt XVE bezieler, Luka, perfect wat kmo ondernemers van uw IT-partner verwachten. Duidelijke taal, flexibele service, betaalbare tarieven en een vlotte samenwerking in wederzijds vertrouwen staan doorgaans bovenaan het prioriteitenlijstje en dat is ook zo bij XVE. Vanuit onze uitvalsbasis in Antwerpen leveren we voornamelijk kmo informatica diensten aan starters, eenmanszaken en kleine tot middelgrote ondernemingen die net als wij kiezen voor functionele oplossingen en bedrijfszekere installaties met groeipotentieel. En een woordje uitleg in mensentaal, want ook dat vinden we ontzettend belangrijk. We willen niet alleen de IT oplossingen aanbieden die u nodig heeft, maar ook helder toelichten waarom we bepaalde keuzes maken.

Waarom kies je voor ons?

Flexibiliteit

Flexibiliteit betekent niet alleen dat wij voor je klaar staan wanneer je ons belt. Wij werken proactief zodat veel problemen zich niet hoeven te stellen. Uiteindelijk is dat toch wat het betekent om jouw IT-partner te zijn, nietwaar?

Oplossingsgericht

Naast klantgericht is XVE oplossingsgericht. Je moet je begrepen voelen, maar jouw problemen geraken de wereld niet uit met een koffiepauze. XVE focust zich op wat er echt toe doet zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt gaan.

Nog duizend andere redenen …

Maar genoeg blabla. Neem de telefoon en test onze klantgerichte dienstverlening zelf. Met een goed gesprek weten we vrij vlug wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wil je toch nog wat rondneuzen? Lees zeker onze reviews!

Maar wat zeggen onze klanten?

Onze IT specialist staat altijd paraat !!
wesley polling
wesley polling
17/11/2022
Laatst had ik een probleem met mijn website. Toen ik Luca een berichtje stuurde, reageerde hij zeer vlot en was het probleem binnen een uurtje opgelost! Heel fijn!
Iris Lemmens
Iris Lemmens
17/11/2022
Fast and correct service. As starting freelancer, I encountered everyone's nightmare :"blue screen" and laptop dead. Within 12 hrs, I was up and running again with a new laptop, installed and delivered at home. I surely recommend.
Herwig Dierckx
Herwig Dierckx
17/11/2022
Top service!
Koen De Wit
Koen De Wit
17/11/2022
Gedreven, geëngageerd en zeer competent! Een plezier om mee samen te werken.
Pascale Truyens
Pascale Truyens
12/10/2022
Groep De Wit maakt al enkele jaren gebruik van de diensten van XVE : wij zijn zeer tevreden van hun diensten en vooral van de grote flexibiliteit waar we steeds op kunnen rekenen als de nood weer eens groot is.
Peter De Wit
Peter De Wit
12/10/2022
XVE BV the best in their section. Luka solved my problems in my office. He did a lot of things in my office.
Roakus Fm
Roakus Fm
12/10/2022
Persoonlijke, snelle en correcte service. En niet onbelangrijk: XVE slaagt erin om alles duidelijk uit te leggen, ook als je zelf geen IT-kennis hebt.
Rob Reculé
Rob Reculé
12/10/2022
Top samenwerking, top service!
Jan Vandevivere
Jan Vandevivere
12/10/2022

Wacht niet langer, stel gewoon de vraag...