Informatica bedrijf stabroek

XVE, het informatica bedrijf in stabroek

Als ondernemer heeft u uiteraard geen tijd om u met IT-vraagstukken bezig te houden, met XVE als informatica bedrijf hoeft dat ook niet.

Website & webshop

Een nieuwe website laten bouwen met alles erop en eraan? Een knap design, zoekmachinevriendelijke web teksten en die achteraf zelf kunnen beheren met een gebruiksvriendelijk cms?

Infrastructuur

Computers, servers, telefonie of andere infrastructuur aankopen en laten installeren? Een netwerk laten aanleggen en beveiligen of in de cloud werken? Voor al uw hardware- en netwerkvragen.

Ondersteuning

Via remote monitoring kunnen we vanop afstand vaak heel wat IT-problemen voorkomen. Voor dringende IT problemen en defecten komen we ook ter plaatse voor on-site support.

Stel je vragen over IT gemakkelijk via onze helpdesk, via mail of gewoon via de telefoon, bij XVE is het wat de klant verkiest.

~ Luka Ver Eecke

XVW, XWE, XVE…

Na enkele jaren als technisch profiel gewerkt te hebben bij kleine en grote IT-bedrijven begrijpt XVE bezieler, Luka, perfect wat kmo ondernemers van uw IT-partner verwachten. Duidelijke taal, flexibele service, betaalbare tarieven en een vlotte samenwerking in wederzijds vertrouwen staan doorgaans bovenaan het prioriteitenlijstje en dat is ook zo bij XVE. Vanuit onze uitvalsbasis in Antwerpen leveren we voornamelijk kmo informatica diensten aan starters, eenmanszaken en kleine tot middelgrote ondernemingen die net als wij kiezen voor functionele oplossingen en bedrijfszekere installaties met groeipotentieel. En een woordje uitleg in mensentaal, want ook dat vinden we ontzettend belangrijk. We willen niet alleen de IT oplossingen aanbieden die u nodig heeft, maar ook helder toelichten waarom we bepaalde keuzes maken.

Waarom kies je voor ons?

Klantgericht

Alles begint bij een babbeltje zodat wij uw noden identificeren. Elk bedrijf is anders. Daarom vinden het belangrijk dat we u en uw bedrijf écht leren kennen. XVE noemt zich klantgericht omdat wij als IT-partner naast u staan.

Proactief

Een goede IT-partner kan op basis van uw noden van te voren al in schatten waar er zaken kunnen mislopen. Een bekwame IT-partner die lost de problemen op nog voordat ze zich stellen. Dát is waar XVE zich voor engageert.

Betrouwbaar

Sommige klanten geven hun IT graag helemaal uit handen. Anderen stropen liever zelf de mouwen op. In alle gevallen geloven we in open en eerlijke communicatie. “Samen” in samenwerking, dat is voor XVE de basis van een betrouwbaar partnerschap.

Betaalbaar

XVE toont al jaren wat het betekent om klantgericht, kwalitatief en kostenefficiënt te werken. Door onze opgebouwde ervaring kunnen wij u efficiënt en gericht adviseren in al uw IT-uitdagingen. Uiteindelijk houdt dit uw factuur betaalbaar.

Gedreven

Kwaliteit is een werkwoord. Wij zorgen ervoor dat het werk dat we afleveren aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Toch zeggen normen vrij weinig zolang u niet tevreden bent. Wij nemen de kwali-tijd opdat u zich ook goed voelt bij ons werk.

Brede expertise

Heeft u nood aan een nieuwe computers of servers? Of komt u er niet aan uit met uw complexe netwerkinfrastructuur? Doordat XVE voor grote én kleine KMO’s werkt, kunnen wij onze brede expertise inzetten om u te woord te staan.

Wacht niet langer, stel gewoon de vraag...