Complete antivirusoplossingen voor bedrijven

Maximale veiligheid en efficiëntie voor uw IT-infrastructuur

Wat is een antivirus en waarom hebben we het nodig?

Een antivirusprogramma is cruciaal voor bedrijven om hun systemen te beschermen tegen malware, ransomware en andere schadelijke software. Het beschermt tegen aanvallen die de bedrijfsvoering kunnen verstoren en datalekken die de reputatie van een bedrijf kunnen schaden. Door regelmatige updates en real-time bescherming biedt een antivirusoplossing gemoedsrust en veiligheid voor medewerkers. complete set-up voor uw kantoor of alleen specifieke onderdelen nodig heeft, wij hebben de juiste oplossingen voor u. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en prestaties, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – uw bedrijf.

anti-virus antwerpen

Waar we voor staan in antivirusbescherming

Natuurlijk wil je antivirusoplossingen die je IT-infrastructuur optimaal beschermen. Bij XVE.Agency bieden we niet alleen de beste technologie, maar ook volledige transparantie en betrouwbaarheid. Hieronder vind je de unieke voordelen van onze antivirusdiensten, zwart op wit.

Geïntegreerde beveiliging

Bescherm je bedrijf met onze geavanceerde technologie die malware en andere bedreigingen in real-time detecteert en stopt.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Onze oplossingen zijn ontworpen om gegevens te beschermen op diverse platforms, van laptops en mobiele apparaten tot virtuele omgevingen, zodat je altijd veilig bent, waar je ook werkt.

Snelle back-ups en herstel

Geniet van bliksemsnelle back-ups naar de cloud, met snelheden die tot 10 keer hoger liggen dan die van de concurrentie. Onze betrouwbare herstelmogelijkheden zorgen ervoor dat je bedrijf snel weer operationeel is na een incident.

Benieuwd hoe XVE.Agency je bedrijf kan beschermen met onze complete antivirusoplossingen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen voor jouw bedrijf!
anitvirusbescherming antwerpen

Acronis : geavanceerde beveiliging en efficiëntie

Bij XVE.Agency werken we met Acronis, een toonaangevend merk in antivirusoplossingen. Acronis biedt geïntegreerde beveiliging die ransomware en cryptomining-aanvallen in real-time detecteert en stopt. De flexibiliteit van het platform zorgt ervoor dat je gegevens veilig blijven, ongeacht waar ze zijn opgeslagen – van laptops en mobiele apparaten tot virtuele machines. Met Acronis profiteer je van ongeëvenaarde snelheid bij het back-uppen naar de cloud, waarbij data doorgaans twee keer sneller wordt opgeslagen dan bij de concurrentie. Bovendien zorgt end-to-end encryptie ervoor dat je gegevens te allen tijde beschermd zijn.

Trend Micro: Netwerkbeveiliging voor een Sterke Verdediging

Netwerkbeveiliging is cruciaal voor een sterke verdedigingsstrategie. Bij XVE.Agency werken we met Trend Micro Network Security, dat netwerkdetectie en respons (NDR) biedt om contextuele gegevens van risicovolle, vaak onzichtbare delen van netwerken te analyseren, zoals onbeheerde assets en schaduw-IT-implementaties. Dit maakt je organisatie veerkrachtiger tegen bedreigingen en aanvallen. Met snelle en nauwkeurige detectie en respons zorgt Trend Micro ervoor dat je netwerk altijd veilig en beschermd is.

anti-virus programma antwerpen

Warm aanbevolen door je collega’s

krista dewit
krista dewit
29/05/2024
excellente service en vriendelijk
Jeroen
Jeroen
28/05/2024
XVE heeft voor mijn bedrijf een NAS geconfigureerd en geïnstalleerd. Zeer vlotte en correcte service. Alles werkt feilloos.
Lexa Roosemeyers
Lexa Roosemeyers
27/05/2024
Super goede service, altijd bereikbaar, antwoord zeer snel. Maakt niet uit hoe laat het is, hij staat paraat! Iemand waar je op kan terug vallen als je iets niet snapt of iets niet werkt, zalig! Zo blij dat ik jullie heb gevonden! 1000x bedankt!
Tanja Trousse
Tanja Trousse
18/05/2024
Keivriendelijk, altijd paraat, zowel in de week als weekend. PC overnemen vanaf afstand is geen probleem. Luka begeleidt u door het probleem. Altijd een gerust hart wetende dat er iemand is die alles opgelost krijgt 😅
Mario
Mario
18/05/2024
Heel klantvriendelijk, directe oplossing voor het probleem. Een IT specialist die altijd paraat staat. Top !!!!!
Allanta vzw Opleidingen & Consultancy
Allanta vzw Opleidingen & Consultancy
17/05/2024
Werkten mee aan onze website www.allanta.be en blijven bereikbaar voor grote en kleine aanpassingen. Ze zoeken mee naar de meest gebruiksvriendelijke oplossing en zijn transparant over geschatte werkuren.
Sohayel Akhayad
Sohayel Akhayad
06/05/2024
Really appreciated the availability, expertise and professionalism. Was able to speak to Luka on a number of topics after a short phone call and he was able to touch upon the key points with ease. Would definitely recommend them and Iwill be coming back! 👌
glenn van wouwe
glenn van wouwe
16/04/2024
Wij zijn zeer tevreden van XVE, onze recente overstap naar office 365 is perfect verlopen!
Floris Servranckx
Floris Servranckx
14/03/2024
Top bedrijf dit , bellen , overnemen van de pc probleem opgelost , ook website laten bouwen door hun, met als schitterend resultaat als gevolg, dank jullie wel Luka en team , ik kan hun alleen maar aanbevelen

Ben je klaar om je bedrijf optimaal te beveiligen met onze geavanceerde antivirusoplossingen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe XVE.Agency jouw IT-omgeving veilig en efficiënt kan maken.
kennismaken met xve