Verbinden in vertrouwen: uw partner in netwerkinfrastructuur

Betrouwbare en snelle verbindingen voor optimale productiviteit

XVE.Agency cloudservers

Algemene netwerkinfrastructuur: stabiele fundamenten voor uw bedrijf

Wij begrijpen dat een solide netwerkinfrastructuur de ruggengraat vormt van moderne bedrijfsvoering. Bij ons bent u verzekerd van een grondige aanpak, waarbij we uw behoeften analyseren en een netwerk ontwerpen dat naadloos past bij uw organisatie. Van bekabeling tot switching en patching, onze expertise staat garant voor een betrouwbaar netwerk dat klaar is voor de toekomst.

Essentiële netwerkoplossingen, onze specialiteiten

Volledige dienstverlening

Van bekabeling tot configuratie, wij bieden een complete service voor uw netwerkbehoeften.

Betrouwbaarheid

Wij garanderen een robuuste infrastructuur met aandacht voor veiligheid en data-integriteit.

Flexibiliteit en maatwerk

Onze oplossingen zijn flexibel en op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw bedrijfsdoelen en groeiplannen.

Hoe kunnen wij u ondersteunen bij het bouwen van een netwerk voor uw organisatie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw netwerkbehoeften te vervullen.

Switching en patching: naadloze connectiviteit, overal en altijd

Een goed functionerend netwerk vereist niet alleen bekabeling, maar ook goed beheerde switching en patching. Wij bieden niet alleen de fysieke infrastructuur, maar ook de nodige switchingkasten en patchpanelen op locatie, zodat uw netwerk vlot kan worden geconfigureerd en onderhouden. Met onze focus op gebruiksgemak en betrouwbaarheid stellen wij u in staat om snel te schakelen en flexibel te blijven in een dynamische bedrijfsomgeving.

naadloze connectiviteit
XVE.Agency hardware installatie

Configuratie en optimalisatie: maatwerk voor uw netwerkbehoeften

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, daarom bieden wij maatwerkconfiguraties die aansluiten bij uw specifieke eisen. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuw netwerk of het optimaliseren van uw bestaande infrastructuur, onze experts staan klaar om een oplossing te bieden die uw bedrijf efficiëntie en groei bevordert. Met onze diepgaande kennis van netwerksystemen zorgen wij ervoor dat u altijd verbonden blijft met maximale prestaties en minimale downtime.

Warm aanbevolen door je collega’s

krista dewit
krista dewit
29/05/2024
excellente service en vriendelijk
Jeroen
Jeroen
28/05/2024
XVE heeft voor mijn bedrijf een NAS geconfigureerd en geïnstalleerd. Zeer vlotte en correcte service. Alles werkt feilloos.
Lexa Roosemeyers
Lexa Roosemeyers
27/05/2024
Super goede service, altijd bereikbaar, antwoord zeer snel. Maakt niet uit hoe laat het is, hij staat paraat! Iemand waar je op kan terug vallen als je iets niet snapt of iets niet werkt, zalig! Zo blij dat ik jullie heb gevonden! 1000x bedankt!
Tanja Trousse
Tanja Trousse
18/05/2024
Keivriendelijk, altijd paraat, zowel in de week als weekend. PC overnemen vanaf afstand is geen probleem. Luka begeleidt u door het probleem. Altijd een gerust hart wetende dat er iemand is die alles opgelost krijgt 😅
Mario
Mario
18/05/2024
Heel klantvriendelijk, directe oplossing voor het probleem. Een IT specialist die altijd paraat staat. Top !!!!!
Allanta vzw Opleidingen & Consultancy
Allanta vzw Opleidingen & Consultancy
17/05/2024
Werkten mee aan onze website www.allanta.be en blijven bereikbaar voor grote en kleine aanpassingen. Ze zoeken mee naar de meest gebruiksvriendelijke oplossing en zijn transparant over geschatte werkuren.
Sohayel Akhayad
Sohayel Akhayad
06/05/2024
Really appreciated the availability, expertise and professionalism. Was able to speak to Luka on a number of topics after a short phone call and he was able to touch upon the key points with ease. Would definitely recommend them and Iwill be coming back! 👌
glenn van wouwe
glenn van wouwe
16/04/2024
Wij zijn zeer tevreden van XVE, onze recente overstap naar office 365 is perfect verlopen!
Floris Servranckx
Floris Servranckx
14/03/2024
Top bedrijf dit , bellen , overnemen van de pc probleem opgelost , ook website laten bouwen door hun, met als schitterend resultaat als gevolg, dank jullie wel Luka en team , ik kan hun alleen maar aanbevelen

Op zoek naar een betrouwbaar netwerk voor uw bedrijf?

Wij zijn er om te helpen!
kennismaken met xve