Over ons

Misschien vertellen we u zelfs waar de X, V en E voor staan!

Onze visie…

Helaas zien we pas hoe waardevol IT is als het even hapert. Een programma dat vastloopt, betekent eigenlijk dat u uw productiviteit verliest. Een harde schijf die stuk gaat, dat vertaalt zich in honderden uren aan hard werk waar u niets meer mee bent. Een website die even offline valt, komt neer op tijdje van de aardbol verdwenen te zijn voor uw belangrijkste klanten.
Niemand kan nog zonder IT. XVE is opgericht omdat we zo vaak zagen dat het ook moeilijk is met IT. Onze missie is om die plooien glad te strijken. Wij willen dat u gewoon uw werk kunt doen. Voor vele bedrijfen is de IT-infrastuctuur hun kloppend hart geworden. XVE heeft geleerd dat als je goed naar klanten luistert, dat je dat hart ook kunt horen kloppen.
Wij willen dat u zorgeloos uw documenten kunt ondertekenen, dat u contact kunt houden met uw klanten en partners, dat u op beide oren kunt slapen. Een goede IT-infrastructuur is stiekem geen evidentie.
Juist daarom wilt XVE dat uw IT-infrastructuur evident voor u aanvoelt. Het is immers aan ons om de vertaalslag te maken tussen menselijke noden en technische vereisten. De menselijke schakel is precies de reden onze IT-dienstverlening goed voelt. Voor u is XVE die menselijke schakel. De achterliggende IT-kant nemen wij immers voor onze rekening zodat u kunt doen wat u graag doet.

Wie zit er in ons team?

Luka Ver Eecke

Luka Ver Eecke

Luka combineert al voor het grootste gedeelte van zijn carriere ondernemerschap met een passie voor IT. Hij concentreert zich met name op de operationele kant en is ook uw eerste contact bij XVE. Luka is de menselijke schakel tussen u en uw infrastructuur.

Eldira Biogradlija

Eldira Biogradlija

Dat Eldira gevoel voor stijl heeft, dat ziet u op bovenstaande foto. Het hoeft dus niet te verbazen dat zij keer op keer voor onze klanten de geknipte ontwerpen uit haar hoge hoed tovert. Ook neemt Eldira de boekhouding voor haar rekening.

Tom Devos

Tom Devos

Als student-ondernemer was Tom al gebeten door klantenbeleving binnen de IT. Vrij snel kon hij voor grote klanten projecten ontwikkelen die een operationele meerwaarde opleveren én voor de gebruiker vertrouwd aanvoelden.

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.

~ Albert Einstein

Waarom kies je voor ons?

Klantgericht

Alles begint bij een babbeltje zodat wij uw noden identificeren. Elk bedrijf is anders. Daarom vinden het belangrijk dat we u en uw bedrijf écht leren kennen. XVE noemt zich klantgericht omdat wij als IT-partner naast u staan.

Proactief

Een goede IT-partner kan op basis van uw noden van te voren al in schatten waar er zaken kunnen mislopen. Een bekwame IT-partner die lost de problemen op nog voordat ze zich stellen. Dát is waar XVE zich voor engageert.

Betrouwbaar

Sommige klanten geven hun IT graag helemaal uit handen. Anderen stropen liever zelf de mouwen op. In alle gevallen geloven we in open en eerlijke communicatie. “Samen” in samenwerking, dat is voor XVE de basis van een betrouwbaar partnerschap.

Betaalbaar

XVE toont al jaren wat het betekent om klantgericht, kwalitatief en kostenefficiënt te werken. Door onze opgebouwde ervaring kunnen wij u efficiënt en gericht adviseren in al uw IT-uitdagingen. Uiteindelijk houdt dit uw factuur betaalbaar.

Gedreven

Kwaliteit is een werkwoord. Wij zorgen ervoor dat het werk dat we afleveren aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Toch zeggen normen vrij weinig zolang u niet tevreden bent. Wij nemen de kwali-tijd opdat u zich ook goed voelt bij ons werk.

Brede expertise

Heeft u nood aan een nieuwe computers of servers? Of komt u er niet aan uit met uw complexe netwerkinfrastructuur? Doordat XVE voor grote én kleine KMO’s werkt, kunnen wij onze brede expertise inzetten om u te woord te staan.