Over ons

Misschien vertellen we u zelfs waar de X, V en E voor staan!

Onze visie…

Bij XVE begrijpen we hoe belangrijk IT is voor bedrijven. Een vastgelopen programma kan leiden tot productiviteitsverlies, een kapotte harde schijf betekent dat uw harde werk verloren gaat, en een website die even offline valt betekent dat u niet bereikbaar bent voor uw belangrijkste klanten. Niemand kan tegenwoordig meer zonder IT.

Daarom is XVE opgericht om te helpen bij de moeilijkheden die vaak voorkomen bij het gebruik van IT. Onze missie is om deze problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat u gewoon uw werk kunt doen. Voor vele bedrijven is de IT-infrastructuur het kloppend hart van hun werk. XVE heeft geleerd dat door goed naar klanten te luisteren, je dat hart ook kunt horen kloppen.

Wij willen dat u zorgeloos uw documenten kunt ondertekenen, dat u contact kunt houden met uw klanten en partners, en dat u kunt slapen zonder zorgen. Een goede IT-infrastructuur is niet vanzelfsprekend, en daarom willen wij bij XVE ervoor zorgen dat uw IT-infrastructuur aanvoelt als iets vanzelfsprekends. Wij zijn de menselijke schakel die de vertaalslag maakt tussen menselijke behoeften en technische vereisten. Door onze menselijke aanpak en onze focus op het luisteren naar klanten, kunnen wij de beste oplossingen bieden. En wij nemen de IT-kant van het werk voor onze rekening, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werk en doelen.

Wie zit er in ons team?

Luka Ver Eecke

Luka Ver Eecke

Luka combineert al voor het grootste gedeelte van zijn carriere ondernemerschap met een passie voor IT. Hij concentreert zich met name op de operationele kant en is ook uw eerste contact bij XVE. Luka is de menselijke schakel tussen u en uw infrastructuur.

Eldira Biogradlija

Eldira Biogradlija

Dat Eldira gevoel voor stijl heeft, dat ziet u op bovenstaande foto. Het hoeft dus niet te verbazen dat zij keer op keer voor onze klanten de geknipte ontwerpen uit haar hoge hoed tovert. Ook neemt Eldira de boekhouding voor haar rekening.

Tom Devos

Tom Devos

Als student-ondernemer was Tom al gebeten door klantenbeleving binnen de IT. Vrij snel kon hij voor grote klanten projecten ontwikkelen die een operationele meerwaarde opleveren én voor de gebruiker vertrouwd aanvoelden.

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.

~ Albert Einstein

Waarom kies je voor ons?

Flexibiliteit

Flexibiliteit betekent niet alleen dat wij voor je klaar staan wanneer je ons belt. Wij werken proactief zodat veel problemen zich niet hoeven te stellen. Uiteindelijk is dat toch wat het betekent om jouw IT-partner te zijn, nietwaar?

Oplossingsgericht

Naast klantgericht is XVE oplossingsgericht. Je moet je begrepen voelen, maar jouw problemen geraken de wereld niet uit met een koffiepauze. XVE focust zich op wat er echt toe doet zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt gaan.

Nog duizend andere redenen …

Maar genoeg blabla. Neem de telefoon en test onze klantgerichte dienstverlening zelf. Met een goed gesprek weten we vrij vlug wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wil je toch nog wat rondneuzen? Lees zeker onze reviews!

Maar wat zeggen onze klanten?

Onze IT specialist staat altijd paraat !!
wesley polling
wesley polling
17/11/2022
Laatst had ik een probleem met mijn website. Toen ik Luca een berichtje stuurde, reageerde hij zeer vlot en was het probleem binnen een uurtje opgelost! Heel fijn!
Iris Lemmens
Iris Lemmens
17/11/2022
Fast and correct service. As starting freelancer, I encountered everyone's nightmare :"blue screen" and laptop dead. Within 12 hrs, I was up and running again with a new laptop, installed and delivered at home. I surely recommend.
Herwig Dierckx
Herwig Dierckx
17/11/2022
Top service!
Koen De Wit
Koen De Wit
17/11/2022
Gedreven, geëngageerd en zeer competent! Een plezier om mee samen te werken.
Pascale Truyens
Pascale Truyens
12/10/2022
Groep De Wit maakt al enkele jaren gebruik van de diensten van XVE : wij zijn zeer tevreden van hun diensten en vooral van de grote flexibiliteit waar we steeds op kunnen rekenen als de nood weer eens groot is.
Peter De Wit
Peter De Wit
12/10/2022
XVE BV the best in their section. Luka solved my problems in my office. He did a lot of things in my office.
Roakus Fm
Roakus Fm
12/10/2022
Persoonlijke, snelle en correcte service. En niet onbelangrijk: XVE slaagt erin om alles duidelijk uit te leggen, ook als je zelf geen IT-kennis hebt.
Rob Reculé
Rob Reculé
12/10/2022
Top samenwerking, top service!
Jan Vandevivere
Jan Vandevivere
12/10/2022