Cloud oplossingen

Helemaal in de wolken met XVE.Agency.

Online gaan (en blijven) met onze cloud oplossingen op maat.

Tegenwoordig staat bijna alles dat digitaal gebruikt wordt in een onderneming in de cloud, denk onder andere aan facturatiepakketten die je van overal kan raadplegen, een website en webshop die dag en nacht verkoopt of gewoonweg bestanden veilig opslaan.

Cloud oplossingen zijn absoluut een meerwaarde in elke onderneming. Echter, zoals bij het bouwen van een huis is een goede fundering van levensbelang, XVE.Agency heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van cloud-oplossingen op maat, bij ons voelt de klant zich zeker in de wolken.

Cloud oplossingen = digitale transformatie.

Zowel voor de onderneming als voor haar medewerkers zijn cloud oplossingen vaak een enorme meerwaarde. Dankzij de cloud wordt thuiswerken gefaciliteerd en kan je bedrijfsgerelateerde informatie eenvoudig op verschillende toestellen raadplegen.

Wat verstaan we onder cloud oplossingen?

De cloud is groot, en tegenwoordig staat bijna alles dat je gebruikt er in daarom geven we enkele voorbeelden hieronder:

Hybrid

Documentbeheer

Facturatie/CRM

Office 365

Onedrive

Boekhouding

(Cloud)servers

Webhosting

Planning

Telefonie (VoIP)

Domeinen

Ticketing

In de cloud, maar hoe begint u als onderneming hieraan?

Het integreren van cloudoplossingen vanaf de start van uw onderneming is vaak een stuk eenvoudiger dan het overzetten van een bestaand systeem. In het tweedee geval is een migratieproces onvermijdelijk. Voor ons team is dit echter een helder en bekend terrein. Wij navigeren samen met jou door alle aspecten van de overgang.

Wat zeggen onze klanten?

wesley polling
wesley polling
17/11/2022
Onze IT specialist staat altijd paraat !!
Iris Lemmens
Iris Lemmens
17/11/2022
Laatst had ik een probleem met mijn website. Toen ik Luca een berichtje stuurde, reageerde hij zeer vlot en was het probleem binnen een uurtje opgelost! Heel fijn!
Herwig Dierckx
Herwig Dierckx
17/11/2022
Fast and correct service. As starting freelancer, I encountered everyone's nightmare :"blue screen" and laptop dead. Within 12 hrs, I was up and running again with a new laptop, installed and delivered at home. I surely recommend.
Koen De Wit
Koen De Wit
17/11/2022
Top service!
Pascale Truyens
Pascale Truyens
12/10/2022
Gedreven, geëngageerd en zeer competent! Een plezier om mee samen te werken.
Peter De Wit
Peter De Wit
12/10/2022
Groep De Wit maakt al enkele jaren gebruik van de diensten van XVE : wij zijn zeer tevreden van hun diensten en vooral van de grote flexibiliteit waar we steeds op kunnen rekenen als de nood weer eens groot is.
Roakus Fm
Roakus Fm
12/10/2022
XVE BV the best in their section. Luka solved my problems in my office. He did a lot of things in my office.
Jan Vandevivere
Jan Vandevivere
12/10/2022
Top samenwerking, top service!
Kenny Cassiers
Kenny Cassiers
11/10/2022
Grote betrokkenheid, kordate aanpak van het probleem en gepaste oplossing.