Van logo ontwerpen tot bedrijfsfotografie

Alles voor je corporate branding op één adres

ontwerp logo haven
visitekaartje ontwerpen antwerpen

Hoe sterk is jouw merk?

Een originele bedrijfsnaam bedenken, een sprekend logo ontwerpen en een herkenbare huisstijl toepassen… Erg belangrijk, want corporate identity is een basisvereiste voor doeltreffende marketing. Alleen met een duidelijke en authentieke merkidentiteit maak je een goede eerste indruk én win je vertrouwen bij huidige en toekomstige klanten.

Opvallen is de boodschap, maar wel op een stijlvolle manier.

branding oplossingen antwerpen
branding agency

Alles wat je nodig hebt

Bij XVE.Agency bekijken we de uitstraling van je bedrijf als een totaalplaatje. We bieden een brede waaier aan branding diensten aan zodat jij alle tools hebt om van jouw onderneming een blikvanger van formaat te maken.

Wat we doen

Je bedrijf in de kijker plaatsen met de professionele uitstraling die je verdient? Zet onze brand marketeers maar aan het werk.

Analyse & Brainstorm

Laat ons met een frisse blik je huidig merkverhaal bekijken. Of plannen we een brainstorm in zodat je als starter meteen met een doordachte merkstrategie aan de slag kan?

Logo ontwerpen

Bij XVE.Agency begint een logo ontwerpen altijd met een goed gesprek. We zijn benieuwd naar je bedrijfsvisie en welke troeven we voor jou in beeld mogen vertalen.

Grafisch ontwerp

Voor elk type communicatie zijn gebruiksklare templates leverbaar. Voor je briefpapier, nieuwsbrieven, e-mail handtekening en social media visuals bijvoorbeeld.

Grafisch ontwerp

Voor elk type communicatie zijn gebruiksklare templates leverbaar. Voor je briefpapier, nieuwsbrieven, e-mail handtekening en social media visuals bijvoorbeeld.

Fotografie

Zelf bedrijfsfoto’s maken? Kan zeker, maar wel tijdrovend. Laat liever bedrijfsfoto’s in hoge kwaliteit maken die je voor meerdere doeleinden kan inzetten.

Fotografie

Zelf bedrijfsfoto’s maken? Kan zeker, maar wel tijdrovend. Laat liever bedrijfsfoto’s in hoge kwaliteit maken die je voor meerdere doeleinden kan inzetten.

Bedrijfsfilm

Foto’s spreken tot de verbeelding, maar bewegende beelden brengen je verhaal nog meer tot leven. Een professionele bedrijfsfilm laten maken is altijd een goed idee.

Websites

Geen online succes story zonder website die je bedrijfsreputatie en storytelling bevestigt. Onze webdesigners geven je offline activiteiten een online dimensie.

Branding agency én IT-firma

In de XVE.Agency kantoren in Antwerpen werken grafisch ontwerpers, webdesigners, online marketeers en IT-specialisten samen. Deze unieke combinatie van creativiteit en logica levert creatieve oplossingen op en bespaart jou kostbare tijd. Voor alles wat met cloud, IT, website beheer en grafische vormgeving te maken heeft, heb je voortaan één aanspreekpunt.

Hoe onze creativiteit eruit ziet

Eerst wat voorbeelden van logo, huisstijl en website ontwerp bekijken voor je beslist? Gelijk heb je. Blader gerust eens door onze grafische portfolio en doe inspiratie op voor je eigen corporate branding project.
visitekaartje ontwerpen antwerpen
Branding
ontwerp visitekaartje

Veelgestelde vragen: alles wat je wilt weten over onze branding

Wat houdt jullie branding-dienst precies in?

Bij XVE.Agency bieden we een uitgebreide branding-service aan die alles omvat van het ontwerpen van een uniek bedrijfslogo tot het creëren van een consistente huisstijl.

Waarom is een sterke merkidentiteit zo belangrijk?

Een sterke merkidentiteit is cruciaal voor effectieve marketing. Het zorgt ervoor dat je bedrijf opvalt en een goede eerste indruk maakt. Bovendien wekt een duidelijke en authentieke merkidentiteit vertrouwen bij zowel huidige als toekomstige klanten.

Hoe verloopt het proces van het ontwerpen van een logo?

Het ontwerp van een logo bij XVE.Agency begint altijd met een goed gesprek. We willen jouw bedrijfsvisie begrijpen en ontdekken welke unieke troeven we kunnen vertalen naar een visueel sterk logo dat jouw merk vertegenwoordigt.

Kunnen jullie ook bedrijfsfoto’s maken en bewerken?

Zeker! Wij kunnen zorgen voor hoogwaardige bedrijfsfoto’s die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. We bieden ook fotobewerking aan om ervoor te zorgen dat de beelden perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Wat zijn de voordelen van een consistente huisstijl voor mijn bedrijf?

Een consistente huisstijl zorgt voor professionele uitstraling en herkenbaarheid bij je doelgroep. Het versterkt je merkimago en draagt bij aan een coherente communicatie, zowel online als offline.

Benieuwd naar onze reputatie?

krista dewit
krista dewit
29/05/2024
excellente service en vriendelijk
Jeroen
Jeroen
28/05/2024
XVE heeft voor mijn bedrijf een NAS geconfigureerd en geïnstalleerd. Zeer vlotte en correcte service. Alles werkt feilloos.
Lexa Roosemeyers
Lexa Roosemeyers
27/05/2024
Super goede service, altijd bereikbaar, antwoord zeer snel. Maakt niet uit hoe laat het is, hij staat paraat! Iemand waar je op kan terug vallen als je iets niet snapt of iets niet werkt, zalig! Zo blij dat ik jullie heb gevonden! 1000x bedankt!
Tanja Trousse
Tanja Trousse
18/05/2024
Keivriendelijk, altijd paraat, zowel in de week als weekend. PC overnemen vanaf afstand is geen probleem. Luka begeleidt u door het probleem. Altijd een gerust hart wetende dat er iemand is die alles opgelost krijgt 😅
Mario
Mario
18/05/2024
Heel klantvriendelijk, directe oplossing voor het probleem. Een IT specialist die altijd paraat staat. Top !!!!!
Allanta vzw Opleidingen & Consultancy
Allanta vzw Opleidingen & Consultancy
17/05/2024
Werkten mee aan onze website www.allanta.be en blijven bereikbaar voor grote en kleine aanpassingen. Ze zoeken mee naar de meest gebruiksvriendelijke oplossing en zijn transparant over geschatte werkuren.
Sohayel Akhayad
Sohayel Akhayad
06/05/2024
Really appreciated the availability, expertise and professionalism. Was able to speak to Luka on a number of topics after a short phone call and he was able to touch upon the key points with ease. Would definitely recommend them and Iwill be coming back! 👌
glenn van wouwe
glenn van wouwe
16/04/2024
Wij zijn zeer tevreden van XVE, onze recente overstap naar office 365 is perfect verlopen!
Floris Servranckx
Floris Servranckx
14/03/2024
Top bedrijf dit , bellen , overnemen van de pc probleem opgelost , ook website laten bouwen door hun, met als schitterend resultaat als gevolg, dank jullie wel Luka en team , ik kan hun alleen maar aanbevelen

Kennismaken kost niets…

Graag een frisse blik op je huidige merkidentiteit of even sparren hoe we jouw merk in-the-picture plaatsen?
kennismaken met xve