Echt alles bij één IT bedrijf

Met XVE.Agency heb je aan één IT bedrijf genoeg voor AL je digitale toekomstplannen

Van essentiële tot geavanceerde IT oplossingen op maat

Kleine KMO of grote onderneming met meerdere vestigingen? Bij IT bedrijf XVE.Agency maken we geen onderscheid. Met een sterk en ervaren IT team hebben we heel wat niche expertise in huis om je de totaalservice en gemoedsrust te bieden die je verdient.
Cloud oplossingen in Antwerpen

Een blik op onze IT service

Onze ICT-experten volgen de trends binnen hun niche domein op de voet zodat jij dat niet hoeft te doen. Als jij ons meer vertelt over je digitale ambities en uitdagingen, combineren wij de nodige tools in één gebruiksklare totaaloplossing.

Eenvoud werkt het best! Kies voor eenvoudig te gebruiken IT oplossingen die je kostbare tijd besparen.

Benieuwd hoe wij dat waarmaken?

Waar we als IT bedrijf voor staan

Uiteraard wil je een IT firma die je 100% kan vertrouwen. Bij XVE.Agency krijg je volledige transparantie en ook onze servicebelofte nu al zwart op wit.

Expertise

Aan kennis geen gebrek bij XVE.Agency. We hebben een meerdere IT-specialisten in dienst die zich elk in een specifiek IT domein hebben gespecialiseerd. Test onze expertise maar uit!

Ready-to-use

Geen half werk! Een nieuwe IT omgeving opzetten begint met stevig denkwerk. Zo beperken we frustrerende overgangsperiodes en leveren we gebruiksklare totaaloplossingen af.

User friendly

Geen ingewikkelde systemen die hopen tijdverlies en frustratie in de hand werken. Eenvoud werkt het best! Daarom bekijken wij alles vanuit het perspectief van de eindgebruiker.

User friendly

Geen ingewikkelde systemen die hopen tijdverlies en frustratie in de hand werken. Eenvoud werkt het best! Daarom bekijken wij alles vanuit het perspectief van de eindgebruiker.

Future proof

Van bij de start van onze samenwerking denken we al na over de toekomst. We configureren alleen IT structuren die nu al klaar zijn voor je ambities en uitdagingen van morgen.

Future proof

Van bij de start van onze samenwerking denken we al na over de toekomst. We configureren alleen IT structuren die nu al klaar zijn voor je ambities en uitdagingen van morgen.

Bedrijfszeker

Back-ups, updates en digital security… Daar besteden we erg veel aandacht aan. Zo zijn jij en wij zeker dat je IT systemen optimaal blijven functioneren zonder risico’s of uitval.

24/7 support

Dat je ons 24/7 kan bereiken voor dringende interventies is een bikkelharde belofte. Onze helpdesk lost je IT probleem bliksemsnel op. Vanop afstand of bij jou ter plaatse.

Veelgestelde vragen: alles wat je wilt weten over onze it faciliteiten

Wat voor IT-oplossingen biedt XVE.Agency precies aan?

XVE.Agency biedt een breed scala aan IT-diensten, waaronder cloudoplossingen, hardware, servers, telefonie (VoIP), netwerken, cybersecurity, en meer. We zijn er om je volledige IT-infrastructuur te ondersteunen, ongeacht de omvang van je bedrijf.

Hoe kan XVE.Agency mij helpen mijn IT-omgeving te vereenvoudigen?

We leveren gebruiksklare totaaloplossingen die zijn ontworpen om eenvoudig te integreren en te gebruiken. Zo minimaliseren we de overgangsperiode en maximaliseren we de efficiëntie van uw IT-systemen.

Wat maakt XVE.Agency anders dan andere IT-bedrijven?

Bij XVE.Agency combineren we diepgaande expertise in verschillende IT-domeinen met een toewijding aan gebruiksvriendelijkheid en toekomstbestendige oplossingen. We denken vooruit en zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Hoe zorgt XVE.Agency ervoor dat mijn bedrijfsgegevens veilig blijven?

We implementeren strikte beveiligingsmaatregelen, zoals back-ups, updates en digitale security-protocollen, om ervoor te zorgen dat je IT-systemen altijd operationeel blijven en beschermd zijn tegen risico’s en uitval.

Hoe kan ik XVE.Agency bereiken voor ondersteuning?

Onze helpdesk staat 24/7 klaar om je te ondersteunen bij dringende IT-problemen. Of het nu op afstand is of bij jou ter plaatse, we zorgen ervoor dat je snel weer aan de slag kunt.

Warm aanbevolen door je collega’s

krista dewit
krista dewit
29/05/2024
excellente service en vriendelijk
Jeroen
Jeroen
28/05/2024
XVE heeft voor mijn bedrijf een NAS geconfigureerd en geïnstalleerd. Zeer vlotte en correcte service. Alles werkt feilloos.
Lexa Roosemeyers
Lexa Roosemeyers
27/05/2024
Super goede service, altijd bereikbaar, antwoord zeer snel. Maakt niet uit hoe laat het is, hij staat paraat! Iemand waar je op kan terug vallen als je iets niet snapt of iets niet werkt, zalig! Zo blij dat ik jullie heb gevonden! 1000x bedankt!
Tanja Trousse
Tanja Trousse
18/05/2024
Keivriendelijk, altijd paraat, zowel in de week als weekend. PC overnemen vanaf afstand is geen probleem. Luka begeleidt u door het probleem. Altijd een gerust hart wetende dat er iemand is die alles opgelost krijgt 😅
Mario
Mario
18/05/2024
Heel klantvriendelijk, directe oplossing voor het probleem. Een IT specialist die altijd paraat staat. Top !!!!!
Allanta vzw Opleidingen & Consultancy
Allanta vzw Opleidingen & Consultancy
17/05/2024
Werkten mee aan onze website www.allanta.be en blijven bereikbaar voor grote en kleine aanpassingen. Ze zoeken mee naar de meest gebruiksvriendelijke oplossing en zijn transparant over geschatte werkuren.
Sohayel Akhayad
Sohayel Akhayad
06/05/2024
Really appreciated the availability, expertise and professionalism. Was able to speak to Luka on a number of topics after a short phone call and he was able to touch upon the key points with ease. Would definitely recommend them and Iwill be coming back! 👌
glenn van wouwe
glenn van wouwe
16/04/2024
Wij zijn zeer tevreden van XVE, onze recente overstap naar office 365 is perfect verlopen!
Floris Servranckx
Floris Servranckx
14/03/2024
Top bedrijf dit , bellen , overnemen van de pc probleem opgelost , ook website laten bouwen door hun, met als schitterend resultaat als gevolg, dank jullie wel Luka en team , ik kan hun alleen maar aanbevelen

Jij hebt het al druk genoeg en ieder zijn vak.

Benieuwd hoeveel kostbare tijd jij dankzij onze samenwerking uitspaart?
kennismaken met xve