Supersnel internet & fiber voor jouw bedrijf

Betrouwbare en snelle verbindingen voor optimale productiviteit

internet en fiber

Krachtige Internetoplossingen voor jouw bedrijf

Bij XVE.Agency begrijpen we hoe cruciaal een snelle en stabiele internetverbinding is voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij, in samenwerking met onze vertrouwde Internet Service Provider, zowel glasvezel als internet over koper aan. Glasvezel biedt ongeëvenaarde snelheden en betrouwbaarheid, terwijl internet over koper een uitstekende optie is voor locaties waar glasvezel nog niet beschikbaar is. Welke optie je ook kiest, je kunt rekenen op een stabiele en snelle verbinding die je bedrijf helpt om soepel en efficiënt te werken.

Wat maakt ons uniek?

Betrouwbare connectiviteit

Of je nu kiest voor glasvezel of internet over koper, wij garanderen een stabiele en snelle internetverbinding.

Voorspelbare kosten

Met onze managed firewall services weet je precies waar je aan toe bent, zonder onverwachte kosten.

Altijd verbonden

Onze managed wifi-oplossingen zorgen voor een altijd betrouwbare draadloze verbinding binnen jouw bedrijf.

Wil je jouw internet- en wifi-infrastructuur optimaliseren?

Neem vandaag nog contact op met XVE.Agency en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen voorzien van snelle, betrouwbare en veilige connectiviteitsoplossingen.

Managed firewall: maximale beveiliging voor een vaste prijs

Beveiliging is een topprioriteit voor elk modern bedrijf. Met onze managed firewall services ben je verzekerd van maximale bescherming tegen cyberdreigingen, zonder je zorgen te maken over onvoorziene kosten. Voor een vast bedrag per maand beheren wij je firewall, zorgen we voor regelmatige updates, en installeren we nieuwe wifipunten indien nodig. Hierdoor kun jij je volledig richten op je core business, terwijl wij de veiligheid van je netwerk garanderen.

managed firewall
fiber antwerpen

Managed wifi: altijd en overal verbonden

Een stabiel en snel wifi-netwerk is essentieel voor de productiviteit van jouw team. Onze managed wifi services zorgen ervoor dat jouw bedrijf altijd en overal verbonden is. Wij zorgen voor de installatie, het beheer en de optimalisatie van je wifi-netwerk, zodat je medewerkers probleemloos kunnen werken, waar ze zich ook bevinden in het pand. Met onze managed wifi-oplossingen geniet je van een betrouwbare en snelle draadloze verbinding, zonder de zorgen van het dagelijks beheer.

Warm aanbevolen door je collega’s

krista dewit
krista dewit
29/05/2024
excellente service en vriendelijk
Jeroen
Jeroen
28/05/2024
XVE heeft voor mijn bedrijf een NAS geconfigureerd en geïnstalleerd. Zeer vlotte en correcte service. Alles werkt feilloos.
Lexa Roosemeyers
Lexa Roosemeyers
27/05/2024
Super goede service, altijd bereikbaar, antwoord zeer snel. Maakt niet uit hoe laat het is, hij staat paraat! Iemand waar je op kan terug vallen als je iets niet snapt of iets niet werkt, zalig! Zo blij dat ik jullie heb gevonden! 1000x bedankt!
Tanja Trousse
Tanja Trousse
18/05/2024
Keivriendelijk, altijd paraat, zowel in de week als weekend. PC overnemen vanaf afstand is geen probleem. Luka begeleidt u door het probleem. Altijd een gerust hart wetende dat er iemand is die alles opgelost krijgt 😅
Mario
Mario
18/05/2024
Heel klantvriendelijk, directe oplossing voor het probleem. Een IT specialist die altijd paraat staat. Top !!!!!
Allanta vzw Opleidingen & Consultancy
Allanta vzw Opleidingen & Consultancy
17/05/2024
Werkten mee aan onze website www.allanta.be en blijven bereikbaar voor grote en kleine aanpassingen. Ze zoeken mee naar de meest gebruiksvriendelijke oplossing en zijn transparant over geschatte werkuren.
Sohayel Akhayad
Sohayel Akhayad
06/05/2024
Really appreciated the availability, expertise and professionalism. Was able to speak to Luka on a number of topics after a short phone call and he was able to touch upon the key points with ease. Would definitely recommend them and Iwill be coming back! 👌
glenn van wouwe
glenn van wouwe
16/04/2024
Wij zijn zeer tevreden van XVE, onze recente overstap naar office 365 is perfect verlopen!
Floris Servranckx
Floris Servranckx
14/03/2024
Top bedrijf dit , bellen , overnemen van de pc probleem opgelost , ook website laten bouwen door hun, met als schitterend resultaat als gevolg, dank jullie wel Luka en team , ik kan hun alleen maar aanbevelen

Wil jij weten hoe onze wifi- en firewall-oplossingen jouw bedrijf veilig en verbonden houden?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen!
kennismaken met xve